Description
Κολοκυθάκι Bolognese
Κολοκυθάκι Bolognese
Πολύ πρώιμη ποικιλία, παράγει πολλούς καρπούς μεσαίου μήκους με ανοιχτό πράσινο χρώμα.
Σπορά από Απρίλιο – Μάιο με συνιστώμενη θερμοκρασία εδάφους στους 20⁰ – 30⁰ βαθμούς Κελσίου.
Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 2-3 εκατοστά στο χώμα.
Συνταγή για κολοκυθάκια Μπολονεζ:
Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις είναι ζεστό πολύ προσθέστε ένα σέλερυ, καρότο και κρεμμύδια όλα κομμένα σε κυβάκια. Αφήστε να μαλακώσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε 300gr κιμά και μετά από 10′ 300gr κολοκυθάκια ψιλοκομμένα, αλάτι και αφήστε να μαγειρευτούν για 5′-8′. Στο τέλος προσθέστε 150gr ψιλοκομμένες τομάτες και αφήστε να μαγειρευτούν. Για το σερβίρισμα προσθέστε φύλλα βασιλικού.
- Το περιεχόμενο είναι αρκετό για περίπου 675 κολοκυθάκια.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 2321041232 ή στείλτε μας μήνυμα στο facebook.
Additional information
Weight | 0,010 kg |
---|