Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Το Δεκέμβριο του 2000 και με την εμπειρία 5 χρόνων σε μεγάλη αλυσίδα αγροτικών εφοδίων ιδρύθηκε η εταιρεία Τρουμπάτας Ευάγγελος & ΣΙΑ ΕΕ στις Σέρρες.

Με την πάροδο των χρόνων έχει καθιερωθεί σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά και τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που διέπει τη συνεργασία με τους πελάτες της. Το Φεβρουάριο του 2021 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να μπορούν οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα να πάρουν πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο των φυτών, αλλά και να προχωρήσουν σε αγορές των προϊόντων μας μέσω διαδικτύου, ακολουθώντας έτσι την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις ευκολίες που αυτή παρέχει.

 

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει τόσα χρόνια μας φέρνει σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και να μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από σπόρους μεγάλης καλλιέργειας, λαχανικών των μεγαλυτέρων οίκων της Ευρώπης, λιπάσματα, βιοδιεγέρτες, φάρμακα για μία τεράστια γκάμα καλλιεργειών και τέλος χρήσιμα εφόδια και λύσεις για τον ερασιτέχνη. Έχοντας πια την εμπειρία 26 χρόνων σε συνδυασμό με την συνεχή εξέλιξη και αναζήτηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών, οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι μας μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο με τις συμβουλές τους, όσο και με την παροχή υψηλής ποιότητας γεωργικών εφοδίων. Μην διστάσετε να μας εκφράσετε τις απορίες σας και να ζητήσετε τις συμβουλές και την βοήθειά μας για την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να παρέχουμε στον κόσμο προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Για εμάς κάθε πώληση δεν είναι απλά μία απόδειξη ταμειακής μηχανής ή ένα τιμολόγιο, αλλά μία ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας που έχει στόχο, τόσο την ικανοποίηση των προσωπικών σας αναγκών, όσο και την επιμόρφωσή σας πάνω σε αυτό το τόσο ωραίο αντικείμενο.